Χρονολόγιο

Σήμερα

Σήμερα

Φέτος , όπως και κάθε χρονιά , εμπλουτίζω τις παρεχόμενες υπηρεσίες με νέες τεχνικές και τεχνολογία με απώτερο στόχο την ταχύτερη και αποτελεσματικότερη θεραπεία.

Πρώτες Βοήθειες (BLS)

Μάιος 2017

Βασική Υποστήριξη Ζωής (BLS). Η πλέον απαραίτητη γνώση στην παροχή Πρώτων Βοηθειών. Εκπαίδευση στη διαχείριση και αντιμετώπιση επείγουσων περιστατικών εντός αλλά και εκτός φυσικοθεραπευτηρίου. 

Winback TECAR

Σεπτέμβριος 2016

WinBack Tecar. Το απόλυτο εργαλείο για να συνδιάσεις τεχνολογία και χειροπρακτική. Εφαρμογή τεχνολογίας αιχμής για την ταχύτερη αποκατάσταση των παθήσεων.

Αναπνευστική φυσικοθεραπεία

Απρίλιος 2016

Problem Solving approach to respiratory care. Τα αναπνευστικά προβλήματα μπορούν να επηρεάσουν βασικές λειτουργίες της καθημερινότητας μας. Η εκπαίδευση αναπνοής και η διέγερση εκκαθάρισης των αεραγωγών θα βοηθήσει στη βελτίωση της ποιότητας ζωής.

KinesioTaping - Ελαστική περίδεση

Νοέμβριος 2015 

Αθλητικό και Θεραπευτικό Combination Taping. Ταινίες που τις βλέπουμε συνήθως στους αθλητές αλλά μπορεί να εφαρμοστεί οποτεδήποτε και σε οποιονδήποτε θέλουμε να διευκολύνουμε , σταθεροποιήσουμε και να προστατέψουμε μια κίνηση ή μια περιοχή του σώματος. 

 

Bobath

Μάρτιος 2014

Bobath Concept ενήλικα ημιπληγικού. Η απόλυτη προσέγγιση του εγκεφαλικού επεισοδίου. Η κίνηση μπορεί να μειώθηκε αλλά ο εγκέφαλος δε σταματάει. Γι'αυτό η επανεκπαίδευση του είναι ζωτικής σημασίας.

10 χρόνια

Ιανουάριος 2014

Το φυσικοθεραπευτήριο γίνεται 10 χρονών!!! 

Αθλητική Φυσικοθεραπεία

Μάιος 2013

Sports Rehabilitation Course. Η ταχύτερη αποκατάσταση και η επιστροφή στον αθλητισμό είναι ο κύριως στόχος του κάθε αθλητή.  Από τον "ερασιτέχνη" έως τον  "επαγγελματία" αθλητή το σεμινάριο κάλυψε τις περισσότερες απαιτήσεις της ιδιαίτερης κατηγορίας ασθενών.

Αθλητικές κακώσεις

Μάιος 2012  

Sports Rehabilitation Course. Ανάλυση , αξιολόγηση και στρατηγική αποκατάστασης του τραυματία αθλητή. Εξατομικευμένο πρόγραμμα αναλόγως του τραυματισμού αλλά και τις ιδιαιτερότητες του αθλήματος.

PNF - Νευρομυϊκή Διευκόλυνση

Ιούνιος 2010

PNF. Βασική τεχνική σε κάθε θεραπεία - είτε πρόκειται για μυοσκελετικό είτε νευρολογικό περιστατικό.  Αποσκοπεί στην αύξηση της ελαστικότητας και του εύρους της κίνησης με απώτερο στόχο τη βελτίωση της λειτουργικότητας.

Saebo νάρθηκας άκρας χείρας

Δεκέμβριος 2009

SAEBO Glove. Ο νάρθηκας - γάντι είναι μια πρωτοποριακή μορφή άσκησης και θεραπείας. Έρχεται να καλύψει το υπόλειμμα στην αποθεραπεία του χεριού μετά από νευρολογικό ή ορθοπεδικό τραυματισμό.   

Galileo Πλατφόρμα δόνησης

Ιανουάριος 2009

Personal Vibration trainer.  Η καλύτερη εκγύμναση αθλητών και μη , με τη χρήση πλατφόρμας δόνησης πλέον με περισσότερα προγράμματα και εξειδικευμένο ασκησιολόγιο. Εισαγωγή στην φιλοσοφία της personal γυμναστικής με την υπογραφή της GRAFTS. 

 

Mulligan Concept

Δεκέμβριος 2008

Mulligan Concept. Η τεχνική που δίνει, ανώδυνα, κίνηση στους μυοσκελετικούς περιορισμούς . Η τεχνική είναι 100% ενεργητική και μπορεί να εκτελεστεί ακόμα και στο σπίτι. 

 

Manual-Therapy-Χειροπρακτική

Δεκέμβριος 2008

Maitland Concept. Δεν είναι μια απλή τεχνική manual therapy. Είναι ολόκληρη φιλοσοφία στην αξιολόγιση , αντιμετώπιση και αποκατάσταση μυοσκελετικών και νευρολογικών παθήσεων. Στο φυσικοθεραπευτήριο αποτελεί το πολυτιμότερο εργαλείο.

Πλατφόρμα δόνησης Galileo fitness

Σεπτέμβριος 2006

Προστέθηκε η πανίσχυρη αμφίπλευρη πλατφόρμα δόνησης για ενδυνάμωση παθολογικών και φυσιολογικών μυών.

Έναρξη λειτουργίας

Ιανουάριος 2004

Ενα ταξίδι ξεκινάει γεμάτο όνειρα , όρεξη , στόχους , σχέδια , σκέψεις γεμάτες με αισιοδοξία , θετική ενέργεια αλλά προπάντων μεράκι και αγάπη προς το επάγγελμα και τους συνανθρώπους μου.